Om oss

Barentsbygg er en totalentreprenør som tar på oss et bredt utvalg bygge- og tømreroppdrag, inkludert renovering, rehabilitering, nybygg, påbygg og tilbygg.

Vår historie

Vår historie startet sommeren 2016, da daglig leder Daniel André Pedersen og broren hans bestemte seg for at tiden var inne for å oppleve en større plass enn lille Kirkenes. Brødrene kjøpte en henger, lastet den med alt de hadde av verktøy, huket den på Passaten og satte kursen mot Oslo.

Daniels plan var egentlig aldri å bli daglig leder i et tømrerselskap – han skulle jobbe som brannmann i Oslo Brann- og redningsetat. Men på grunn av brannvesenets turnusordning ville det bli mye fritid, og for å fylle denne tiden med noe fornuftig startet han opp et enkeltpersonforetak som tømrer.
Så begynte det å balle på seg. Fornøyde kunder delte gledelig Daniels kontaktinformasjon med venner og kjente, og plutselig var kalenderen full av tømrerjobber. Dermed ble han aldri brannmann.

Etablerte Barentsbygg AS i 2018

I august 2018 bestemte han seg i stedet for å satse for fullt i byggebransjen, og etablerte Barentsbygg AS. I dag har vi flere ansatte, flere store kunder, mange gode referanser og en rekke gode partnerskap med profesjonelle leverandører, entreprenører og arkitekter.

Hvordan hjelper Barentsbygg deg?

Bistand gjennom hele prosessen

Barentsbygg kan bistå i alle ledd av byggeprosessen, fra planlegging til gjennomførelse og ferdigstillelse, og sørger for at ditt prosjekt blir håndtert av dyktige og pålitelige fagfolk. Som totalentreprenør tar vi ansvaret for alle områder av ditt prosjekt, enten du skal pusse opp, utvide boligen eller føre opp garasje, hytte eller hus.

Vi stiller også vår erfaring, ekspertise og vårt nettverk til disposisjon dersom du ønsker en arkitekttegnet bolig, hjelp med reguleringsplaner, oppføring av selve bygget, eller til og med beplanting av hage.

Faglig kompetanse, kunnskap og nettverk

Vi krever kvalitet i alle ledd, og har derfor tilknyttet oss et team av de dyktigste fagfolk. Vi benytter oss kun av velkjente underentreprenører, som vi vet er konkurransedyktige og har tilstrekkelig faglig erfaring og kompetanse på det som skal leveres.

Det er viktig for oss at det arbeidet vi utfører holder høy standard, og dette innebærer at resultatet vi leverer skal oppfylle byggtekniske krav, ha en gjennomført og kvalitetsmessig utførelse og holde deg som kunde fornøyd i mange år fremover.

Økonomisk forutsigbarhet og trygghet

Byggeprosjekter kan fort bli kostbare, og som privatperson kan det være utfordrende å ha oversikt over hva som er de mest hensiktsmessige valgene for ditt bygg og din lommebok. Ved å samle alle leverandører vil du få en bedre pris for tjenestene, samtidig som du har en forutsigbar kostnadsramme å forholde deg til.

Vi kan hjelpe deg med alt fra innhenting av nødvendige tillatelser, planlegging og tegning av ditt prosjekt, valg og innkjøp av materialer og utførelse av arbeid. På denne måten samler du alle kostnader under ett tak, og får dermed større økonomisk trygghet.

Garanti om gjennomførelse etter gjeldende lover og regler

Barentsbygg garanterer at ditt byggeprosjekt blir gjennomført i henhold til gjeldende reguleringsplaner, lover, regler og forskrifter. Vi kan også hjelpe deg med å innhente nødvendige tillatelser fra kommunen og bistå i eventuelle andre søknadsprosesser. Vi har god kunnskap og lang erfaring fra bransjen, og dette vil komme deg som kunde til gode.

Én kontaktperson

Hos oss vil du alltid ha én og samme kontaktperson å forholde deg til, som vil være tilgjengelig for deg fra start til slutt. Du formidler dine ønsker og behov, og vi sørger for at ditt prosjekt oppføres i samsvar med gjeldende regelverk, økonomiske rammer, og dine ønsker om funksjon og design.

Dersom det skulle oppstå spørsmål underveis i prosessen kan du enkelt ta kontakt med din kontaktperson, som sitter på all informasjon om ditt prosjekt, for å få svar på det du lurer på.

Tilgjengelighet og trygghet

Barentsbygg er opptatt av at du som kunden skal være trygg og fornøyd gjennom hele byggeprosessen. Derfor er vi alltid lett tilgjengelige for deg, både underveis i prosjektet og etter ferdigstillelse. Vår ambisjon om at du som kunde skal være 100% fornøyd betyr at vårt ansvar ikke opphører ved sluttføring av et prosjekt. Dersom det skulle dukke opp mangler i ettertid, skal du kunne være trygg på at vi er der og retter det opp.